Cameraman de nunta // videograf

     Consideram ca la fel ca fotograful, si cameramanul de nunta trebuie sa fie un artist. Trebuie sa stie sa surprinda emotiile si trairile zilei. Credem ca intotdeauna experienta isi va spune cuvantul. In ziua nuntii un cameraman profesionist lucreaza cu gandul la editare, fiind atent sa aibe toate elementele necesare montajului final.

Filmul nuntii

     Filmul nuntii este rezultatul muncii cameramanului si a editorului. Acesta va reda, de fiecare data, emotiile si trairile voastre. Va fi sansa urmasilor de a fi martori la nunta voastra. Filmul de nunta imbraca diverse forme in functie stilul de lucru al fiecarui cameraman.

Viziunea noastra despre video la nunta

     Realizam filmari la nunti de multi ani si tot timpul am fost intr-o continua schimbare. Am incercat sa punem accent pe lucrurile cele mai importante si sa eliminam cliseele. Ne plac cadrele in miscare si montajul dinamic. Incercam prin orice mijloace sa facem privitorul sa se simta transpus in filmul nuntii.

     Utilizam minim 2 camere video pentru surprinde imaginile si folosim diverse sisteme de stabilizare. Avem experienta de peste 6 ani cu sisteme de tip steadicam. Acest lucru ne ajuta sa surprindem lumea cu imagini video in miscare.

     Punem mare accent si pe partea audio. Folosim echipamente pentru a inregistra sunetul separat de camera video. Pentru ca totul sa decurga bine e nevoie de o comunicare buna cu mirii. Trebuie sa fim bine informati, sa stim toate detaliile pentru a fi pregatiti pentru orice situatie.

     La fel de importat este si montajul video impreuna cu alegerea coloanei sonore. Dorim ca fiecare set de imagini sa fie pus in evidenta. Suntem atenti la toate detaliile montajului si punem mult suflet. In final urmarim sa realizam materiale cu gust la care sa te uiti cu drag si peste cativa ani motiv pentru care incercam sa nu ne lasam prada cliseelor momentului.

Videoclip de nunta // Filmari nunti Oradea

     Probabil este cel mai vizionat clip de la nunta. Contine imaginile cele mai importante si mai interesante de la nunta. Majoritatea portofoliilor videografilor sunt compuse din videoclipuri de nunta. Mai sunt multe de vazut din filmarea unei nunti motiv pentru care va sugeram sa vizionati si din filmarea a unei (sau a mai multor) nunti intregi . Pana sa faceti o programare va invitam sa vizionati din portofoliul video de nunta de mai jos.

Pachet video de nunta

 • -Filmarea nuntii
  -2 cameramani: Gabi si Alin
  -Filmare cu 2 camere
  -Meniu blu-ray complex cu subcapitole
  -Montaj de introducere (highlights)
  -Inregistrarea audio wireless
  -Filmare cu steadicam (Pilot & Merlin)
 • -filmarea se face in FULL HD (1920 x 1080)
  -Durata materialului finit este in functie de eveniment (2-4 ore)
  -Montaje video si corectii de culoare
  -4 seturi de DVD pentru parinti si nasi
  -La cerere punem nunta pe net parolata
  -Livrarea nuntii aprox. 2-6 luni
 • -2 x Sony EX 1R
  -2 x Canon 5D mark 2
  -Steadicam Merlin & steadicam Pilot
  -Audio: 2x lavaliere UWP-V1 Sony, 2 x microfoane Rode, ZooM H4N,
  -Alte accesorii necesare trepied, monopied, lampa, kit curatare, etc

Facebook | Twitter | Vimeo    

Filmari nunti Oradea